Klantportaal of website. Wij bieden .Net even meer.

De website geldt als informatiebron, visitekaartje, brochure, klantportaal en zou doorlopend up to date moeten zijn. Daar zijn wij in gespecialiseerd. Naast een site in echt eigen huisstijl (en niet de zoveelste Wordpress spin-off), ligt onze focus op het doorlopend actueel houden en onder de aandacht brengen van de site. We zorgen voor klantenbinding door bijvoorbeeld een "Mijn [uw bedrijfsnaam] portaal" in te richten. 

Natuurlijk zijn al onze sites mobiel vriendelijk. Beter zelfs, we werken volgens het mobile first principe.

Ons CMS bevat standaard veel basis functionaliteit en is modulair uit te breiden. Veel modules zijn gratis verkrijgbaar. Het systeem werkt zo eenvoudig dat de site door onze klanten zelf aangepast kan worden (bijv. teksten veranderen en afbeeldingen plaatsen). 

Voldoet je huidige CMS aan al uw behoeftes? We bellen u voor de mogelijkheden. Vul gewoon even uw telefoonnummer in op het contactformulier.

Webshop

Net als DNN gebaseerd op het Microsoft .Net platform. Deze open source webshop is standaard tot de rand toe gevuld met functionaliteit. 

We zetten nopCommerce bijvoorbeeld in als verkoopkanaal voor de benodigde hardware bij i-Cast. http://www.schermenshop.nl.